Свободно мнение - 2020-09-03 05:47:05

Сценарият лъсна, а целта е да го няма Борисов, да го няма ГЕРБ

Свободно мнение Сценарият лъсна, а целта е да го няма Борисов, да го няма ГЕРБ

Сценарият лъсна, а целта е да го няма Борисов, да го няма ГЕРБ. Сценаристите са ясни - БСП, ДПС, Божков, Радев, Христо Иванов и олигарсите. Аз се радвам, че се видя кои партии наистина искат промяна и кои лъжат. Tака че предизборната коалиция „Всички срещу ГЕРБ“ на практика е готова и нейна първа и последна задача ще бъде с всички средства да ме атакуват лично, но и да се руши доверието в институциите и държавността. През 2013 година основният лозунг и цел беше: „Да изчегъртаме ГЕРБ от политическата карта на България“. Същото се вижда и сега.


Поредните лъжи паднаха - как ДПС подкрепя ГЕРБ и как всички партии искат Велико народно събрание. Ние показахме политическа воля за рестарт. Предложихме проект на нова Конституция и свикването на Велико народно събрание. Този орган може да промени абсолютно всичко в Конституцията и това всички го знаят, но не им е удобно. Защото сценарият им е друг. 


Каква е алтернативата? Бесилките? Ковчезите? Това ли е алтернативата?Демократичният процес е сериозно застрашен. Всички тези техники от компроматната война отвращават хората и резултатът е негативен за всички. Печалбата, която си мислят, че имат тези, които използват мръсни техники - е илюзорна.


Бойко Борисов

Последни новини