Свободно мнение - 2021-09-20 10:12:03

Бойко Борисов: Настоящите управляващи нямат страх от Бога!

Свободно мнение Бойко Борисов: Настоящите управляващи нямат страх от Бога!

Бойко Борисов


Настоящите управляващи нямат страх от Бога! Заради безхаберието им относно борбата с ковид кризата всеки ден стотици българи губят живота си. В тази тежка ситуация уволниха след 21 години работа в „Пирогов“ проф. Асен Балтов. Да уволниш хирург, който току-що е извършил две сложни операции, е като да уволниш свещеник след литургия!

ГЕРБ се крепи най-вече на вярата. Вярата в Бога и в доброто. Благодарение на средствата, които миналата година отпуснахме за новия манастир в Кръстова гора, строителството му вече е напреднало. Кръстова гора е нашия Атон. Тук идват хиляди поклонници през цялата година и считам за наш дълг, да им осигурим добри условия. Ще продължим да подкрепяме Църквата. И вярвам, че хората ще ни оценят по делата ни.

Миналата година започна строителството на новото крило към манастира „Света троица“, за което правителството на ГЕРБ отпуснахме 300 000 лева. Сегашният кабинет спря пътя до Молдовския манастир. Няма нито един заделен лев в актуализацията на бюджета за пътища, за религиозен или културен туризъм… По време на нашето управление манастирите ни станаха все по-посещавани и достъпни за българските миряни. След ужасните времена на комунизма, когато държавата забраняваше вярата, сега народът ни си върна обичта към Бога. Ролята на ГЕРБ в тези процеси е значима и това ни прави горди, но и смирени. Защото много е направено, но още повече имаме да направим.

Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за твърденията си, че сме подслушвали и яли хора. Всичко това е лъжа!

Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса. В ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната, за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета.