Свободно мнение - 2020-06-06 10:22:05

Арнаудова към Божков: Вие се предлагахте!

Свободно мнение Арнаудова към Божков: Вие се предлагахте!

"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.


Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!


И Вие #БъдетеЗдрав"Такава позиция изрази на личния си профил във фейсбук Седвдалина Арнаудова, която е главен съветник в политическия кабинет на премиера Борисов. Тя е и човекът, който придружава и снима Борисов по време на неговите обиколки из страната.Коментарът и дойде в отговор на въпроса на Божков защо премиерът е пращал Арнаудова на ежемесечни срещи с обвиняемия в момента бизнесмен.

Последни новини