Новини - 2021-01-15 09:20:37

За пореден път алкохолизирани северномакедонци подпалиха българския флаг

Новини За пореден път алкохолизирани северномакедонци подпалиха българския флаг

Алкохолизирани северномакедонци се въргаляха по земята и палиха българския флаг като част от забавленията си на ежегодния селски фестивал в северномакедонското село Вевчани. То се намира  в югозападната част на страната, а вчера полицаи се опитаха да предотвратят провеждането на карнавала поради пандемията от коронавирус. Въпреки това участниците в карнавала успяха да минат по централаната част на селото и да се "позабавляват" и за наша сметка.За съжаление отново едно от забавленнията на пияната северномакедоснка тъпла се оказа поругаването на националния флаг на България, който бе изгорен от полудели от алкохол и българофобия хора. По повод медийните публикации за изгорено българско знаме, вицепремиерът Екатерина Захариева е разпоредила на нашия посланик в Скопие Ангел Ангелов да изрази пред правителството на Република Северна Македония силното ни възмущение от този вандалски акт.На един от клиповете, публикуван в Туитър, се виждат множеството изкривени от алкохол мъже с шуби и потури, надянали шарени перуки на главите си, бродещи насам-натам като омагьосани от краля на Спирта. До огъня, в който нашите пияни и недобронамерени братя северномакедонци си позволиха за пореден път да се изгаврят с българския национален флаг, като го подпалят най-идиотски, се вижда жалка гледка на полуприпаднал от пиене мъж, който се въргаля около пламъците в странен рутуален танц-опит да се движи криво като останалите си събратя. До ходещия на четири крака завалия има и подрастващи, които с интерес наблюдават неговите опити да се движи настрани и назад, полегнал по гръб на афалта.Щом на северномакедонците им се нрави да се събират на тълпи, криволичейки насам-натам с алкохол и гега в ръка, и маскирани странно да се бият, залитат и въргалят по улиците-добре, това е тяхна работа, но нека това не става за сметка на достойнството на другите хора и народи, особено когато са им батковци! И утре народът на Северна Македония да се сърди на себе си и на алкохолизираните си, и фанатизирани селски пиромани, които обичат да палят българския флаг, а не са батко си, че се спънали пък целунали пода.
Защото големите шувинисти, патриоти и българофоби от РСМ забвариха как за няколко месеца им смениха името. Смниха им името на държавата! Та по-жалко от това да палиш българския национален флаг, е това да ти сменят името на държавата! Да ти сменят фамилията, произхода, внушавайки ти, че си потомък на древен народ с над 40 000 годишна история, когато баща ти и дядо ти са били българи.
Не ви се сърдим, защото с вас се изгавриха най-зле, драги северномакедонски братя, но или ще целувате в уста, или ще целувате в... Нали знаете поговорката!