Новини - 2021-11-06 08:01:14

Виктория Димитрова, "Продължаваме Промяната": Промяната е сила да осигурим по-добър живот за децата на България

Новини Виктория Димитрова, "Продължаваме Промяната": Промяната е сила да осигурим по-добър живот за децата на България

В един прекрасен ден като днешния сме на разходка в красивия град Пазарджик, където срещнахме г-жа Виктория Димитрова-кандидат за народен представител от коалиция “Продължаваме Промяната” от 13 МИР - Пазарджик. Тя е на 37 години, семейна с едно дете. Виктория е завършила средното си образования в МГ "Константин Величков", а магистратурата си в УНСС, след което избира да се завърне в родния Пазарджик, къде основава собствена счетоводна кантора. Нейното мото за изборите е: "Продължаваме промяната, защото всеки един български гражданин заслужава по-добри условия за живот тук-в собствената си държава."
Г-жо Димитрова, приятелите ви определят като страхотна майка и супер организиран професионалист. Те как реагират на новината, че влизате в политиката?

Влизайки в политиката мога да кажа, че срещнах огромна подкрепа във всички мой близки и приятели, подкрепа която е важна за всеки тръгнал по пътя на промяната.Какво е за един млад човек да бъде част от промяната?

Това е силата да осигурим по-добър живот за децата на България.Избрахте за свои лидери Кирил Петков и Асен Василев. С какво ви спечелиха и мотивираха да се включите в техния новаторски проект?

От емоционална гледна точка – липсата на страх към силните на деня, готовността да бъдат лидери и енергичния подход в решаването на трудни и нелеки задачи.

А от политическа гледна точка – очакванията са ми за една по-зряла и диалогична политика, свързана със създаване на условия за преход от еднолично самоизтъкване към парламентарно обединен диалог работещ в полза на обществото.Имайки предвид вашия професионален профил, кое ще подобрите при данъчния отчет и събираемостта, при следенето на паричните потоци? Има ли нужда България от дигитализация и дигитална трансформация в сферата на тези услуги?

Относно процеса по дигитализация на услугите в държавната администрация, смятам че има още много възможности за подобряване качеството на предлаганите услуги, което би довело до по-бърз и точен процес, гъвкавост и прозрачност. А относно събираемостта – усилията трябва да бъдат насочени към изсветляване на сивия сектор.Живеете в Пазарджик. Кажете няколко думи за своя град и неговите жители.

Пазарджик е един прекрасен град с чудесно местоположение. Градът предлага прекрасни възможности за професионално и личностно развитие, хората тук са сплотени и целеустремени.
Моля довършете изречението: Обичам България, защото...

Обичам България, защото тя е моята Родина, тя е тази част от мен която ми дава сила да продължа напред.Купуването и продаването на гласове са престъпления!