Новини - 2021-06-17 05:40:52

Стъки нахлу безцеремонно в студиото на Нова. Виктор Николаев го изгони

Новини Стъки нахлу безцеремонно в студиото на Нова. Виктор Николаев го изгони

Безцеремонно нахлуване в студиото на "Здравей България" по Нова си позволи бившият ММА боец Стъки, който не успя да въздържи нервите си, демонстрирайки изключително невъзпитано и простовато поведение. Грубоватото  втурване насред живото предаване вероятно бе продиктувано от твърдението на Антон Кутев, че стотиците хиляди левове, които Стъки е получил по програма за превенция на наркотичните зависимости, са били изхразходвани напразно. Веднага след думите на на Кутев, водещият на предаването бе уведомен от своите колеги, че не могат да спрат бившия боец, който спокойно се разходи сред камерите и нахлу навъсен в студиото.
"Колегите ми казват, че не могат да спрат Стъки, но аз мисля, че могат. Направихме интервю с вас, чухме вашата гледна точка и господин Кутев не влизаше докато говорехме. Няма нужда да правиме панаир и си има правила, за които са ви говорили колегите. Не можете да влизате и да си взимате думата по този начин. Ще извикаме охраната и ще трябва да се биете с тях!", възмути се водещият на предаването, но бееца продължи да се оплаква, че не можел да се защити.
"Тука сА изнасят манипулативни данни, които не отговарят по никъв начин на документацията. Господин кутев говори, а аз показвам документи. Той лъже. След мене се изнасят някви лъжи, които не отговарят на истината", възмути се Стъки. 
"Лъжете!", отговори кратко Кутев. След кратките реплики между тримата Стъки напусна студиото, а водещият се извини на зрителите за неприятната ситуация.