Новини - 2021-01-19 16:54:37

Слави Трифонов отряза поканата на Корнелия Нинова. Сравни я с котарака Леополд

Новини Слави Трифонов отряза поканата на Корнелия Нинова. Сравни я с котарака Леополд

Слави Трифонов отряза поканата, която Корнелия Нинова отправи към него и Мая Манолова за съдействие по време на предстоящите парламентарни избори. В пост във Фейсбук Трифонов сравни Нинова с едноименния герой на руското мултипликационно филмче "Котарака Леополд", който вечно има проблем с две мишки.Според  лидера на "Има такава държава" е прекалено късно Нинова да играе Леополд, а и поканата е доста закъсняла и двамата вече стоят на различни брегове. Ето какво написа Слави на своя профил в социалната мрежа:


"Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. 


Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото. 


Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно". 


Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката. 


                                                                                                                          Слави Трифонов"