Женско царство - 2021-11-02 08:19:17

Силната жена не отмъщава, тя позволява на кармата да направи всичко необходимо

Женско царство Силната жена не отмъщава, тя позволява на кармата да направи всичко необходимо

След като е разбил женското сърце, мъжът може да се страхува, че ще му бъде отмъстено. Но той не знае, че силната жена реагира по различен начин … Такава жена не търси отмъщение, тя позволява на кармата да свърши цялата мръсна работа.


Силната жена е способна на всичко, поради което мъжете обикновено се страхуват да я нараняват много. Разбили такова сърце, те се страхуват от най-лошото.


Когато нараниш егото й, а не само сърцето й, знаеш, че си направил нещо непростимо. В края на краищата сте наясно, че тя е безстрашна, а отмъщението й може да бъде ужасно.


Давате си сметка, че тя няма просто да седи там и да гледа как някой й съсипва живота. Но това, което очаквате, няма да се случи.


Тя е силна жена, когато усети, че мрачните мисли взимат превес, и поема дълбоко въздух, избистря ума си и очаква стоически връщането на светлината, която ще ѝ покаже пътя към вкъщи.


Дори когато има чувството, че не може да се справи с трудно изпитание, сърцето ѝ запява стара забравена песен, за да я присети, че е важна и обичана от някого.


Тя не търси лесния начин, защото знае, че той осакатява личността. Нейният герой е тя самата. 


Тя не е от онези, които ще ви позволят да останете безнаказани, но и сама няма да си изцапа ръцете. Тя все още знае, че това, което правите, ще се върне при вас.


Тя няма да ви подложи на болката, на която сте я подложили. Но тази болка ще ви се върне, макар че няма да повдигне пръст.


Ще съжалявате за сълзите, които е проляла заради вас.


Тя няма да губи време за отмъщение, има нещо по-добро да направи. И най-доброто отмъщение ще бъде вашето осъзнаване на това, което бихте могли да я имате, но сте се разминали някъде по житейските си пътища.


Силната жена не позволява на мъжа да я промени. Тя винаги е тази, която иска да бъде, независимо колко болезнено е наранена. Болката й няма да я накара да ви хареса повече. Защото тя е над това.


Силната жена знае как да оцелее на бойното поле, наречено живот. Тя има цели. Има мечти. И като всеки нормален човек иска просто да бъде себе си.


Тя може да предложи много, но не на всеки.


Тя празнува своите възходи и приветства своите падения, защото ѝ дават възможност да изпита отново силите си. Яхва вълната на новите усещания, докато не се увери, че страхът и несигурността не започнат да избледняват. 


Тя не е жертва на битките, които води със самата себе си, защото знае, че е много повече от това, в което би се превърнала, ако се поддаде на първичната омраза.


Тя живее динамично и не се страхува да излиза от зоната си на комфорт, затова думата "слабост" е изключена от делничния ѝ речник.Тя няма да използва тайните ви срещу вас, няма да се опита да ви накара да ревнувате. Тя дори няма да се опита да се свърже с новата ви приятелка.


Тя просто вече няма да губи нито силите, нито времето си с вас. Не заслужавате това.


Вече не сте достоен за нея и тя ще е достатъчно силна, за да ви забрави. И е наясно, че след време ще осъзнаете грешката си. 


Силната жена не търси отмъщение, тя позволява на кармата да направи всичко необходимо.

Последни новини