Свободно мнение - 2021-04-02 08:28:02

Петя Цанкова: Заставам пред вас с името и делата си

Свободно мнение Петя Цанкова: Заставам пред вас с името и делата си

Скъпи приятели и съмишленици,

Заставам пред Вас с името и делата си, за да търся Вашата подкрепа и доверие като кандидат за народен представител в 45 Народно събрание от листата на „БСП за България”.


По Ваша воля и с Вашия глас вече 10 години съм в политиката като общински съветник, Председател на Общинския съвет на БСП – Септември, Председател на Областния съвет на БСП – Пазарджик и член на Националния съвет на БСП. През тези години натрупах знания, умения и опит в политиката. Запознах се с много хора и опознах  проблемите на всички общини на област Пазарджик. Многократно съм изразявала позиции, мнения и предложения за тяхното решаване пред изпълнителната власт, прокуратурата и регионалните медии. Прозрачно, честно и последователно съм работила в интерес на гражданите.


Като една от Вас и аз искам да живея:

- в благоденстваща и правова държава, в която властта да е в закона, а не в сменящите се държавници; 

- в социална държава с повече грижа за хората;

- в бързо развиваща се държава със земеделие, което отново изхранва хората и с процъфтяваща икономика, която привлича таланти и открива работни места.


Но, за да се случи всичко това е нужна ПРОМЯНА и НОВА АЛТЕРНАТИВА в управлението на държавата! Вярвам в силата на българския дух и в желанието за промяна! И затова ще работя без да жаля сили! Винаги и при всички обстоятелства държа на думата си и изпълнявам обещанията си! Моята максима в политиката е „#Обещай само онова, което можеш да дадеш ... #После дай повече, отколкото си обещал!” 


Повярвайте ми!

За мен ще бъде чест да ме подкрепите с Вашия глас!

Петя Цанкова - БСП