Новини - 2021-12-03 06:31:22

Офисът на ВМРО в Гоце Делчев хлопна кепенците!

Новини Офисът на ВМРО в Гоце Делчев хлопна кепенците!

Офисът на партия ВМРО – Гоце Делчев намиращ се на улица „Царица Йоанна“ затвори! Репортер на Топ Преса се убеди на място, че голямото помещение в което се подвизаваха неврокопските патриоти е опразнено до шушка.
Излишно е да питаме дори каква е причината, град Гоце Делчев да остане без офис на ВМРО, ясна е – липса на пари. Местните партийци са оставени без пукнат лев, въпреки че партията четири години прибираше не малка субсидия, като парламентарно представена политическа сила, а като коалиционен партньор на ГЕРБ в управлението на страната излъчваше министри и раздаваше обществени поръчки.
Офисът беше открит преди седем години от тогавашният председател Кристина Попова, наследен и поддържан от бившият председател доктор Иван Канелов и с чиста ръка на сърцето, може да се каже, че това беше един от малкото партийни офиси в които имаше дейност.Разбира се имало е и случаи, в които членове на партията са ползвали офиса като кръчма и място за запивки, но те са войводи, може да им се прости. Жалко е, че каузите им умират със свършването на парите.