Новини - 2023-10-24 07:32:58

Николай Бозев, "Заедно за силна община": Трябва да работим честно, умно и позитивно за развитието на Пазарджик

Новини Николай Бозев, "Заедно за силна община": Трябва да работим честно, умно и позитивно за развитието на Пазарджик

Николай Бозев е роден и израснал в Пазарджик. Той е на 40 години, семеен с две деца. Развива бизнес в транспортния сектор и е магистър по мениджмънт и сигурност . Включва се в политическата надпревара заедно с Благо Солов, за който казва, че е достатъчно сериозен и отговорен човек, на който Пазарджик може да разчита.
Г-н Бозев, казват, че политиката е нечиста игра. Как човек като вас се насочи към нея?


Във всички „игри“ има хора, които прилагат нечестност с цел да спечелят и политиката е ярък пример за това, но при прилагането на строг контрол нещата могат да изглеждат по съвсем различен начин. Насочих се към политиката, защото искам и мога да бъда полезен на своите сънародници и съграждани, които заслужават много по-добър живот в собствената си държава и в родния си град.
Много от хората смятат, че ситуацията в момента е безнадеждна. Вие как се справяте с такива ситуации, в които другите ви казват, че няма надежда?


Ситуацията може и да изглежда безнадеждна, но с правилните политики ще се подобри. Безнадеждните ситуации са част от моя живот, самият аз съм дете на родители, които живеят и работят извън България, но за себе си избрах да остана в родината, тук е и останалата част от семейството ми. Има изход от безнадеждността .

Влизате в политическата надпревара с Благо Солов. С какво председателят на “Заедно за силна Община” спечели вашето доверие?


Председателят на „Заедно за силна община" господин Благо Солов ме спечели с възгледите си в политиката, които аз смятам за правилни. Трябва да работим честно, умно и позитивно за развитието на Пазарджик и да прекратим корупционните практики, възприети през последните 16 години.
Вашия основен приоритет, по който ще работите в общинския съвет? И върху решаването на кои регионални проблеми ще се съсредоточите през следващите 4 години?


Ще работя за привличане на инвестиции и отваряне на нови работни места в нашия регион както и за насърчаване производството на българските селски продукти в Пазарджишко. Проблемът с демографската криза не подминава и нашия град. Ние ще работим в посока да обърнем тази тенденция.
Какво е вашето послание към избирателите ?


Изберете „Заедно за силна община“ за един по-чист и по-развит град, в който нашите деца да растат спокойно и щастливо.

Последни новини