Свободно мнение - 2022-09-30 07:57:51

Николай Бозев, "Български възход": Трябва да работим честно, умно и позитивно за развитието на България

Свободно мнение Николай Бозев, "Български възход": Трябва да работим честно, умно и позитивно за развитието на България

Николай Бозев е роден и израснал в Пазарджик. Той е на 39 години, семеен с две деца. Развива бизнес в транспортния сектор и е тесен специалист в авиационната сигурност. Включва се в политическата надпревара заедно с генерал Стефан Янев, за който казва, че е достатъчно сериозен и отговорен мъж, на който България може да разчита.
   Г-н Бозев, казват, че политиката е нечиста игра. Как човек като вас се насочи към нея?


Във всички „игри“ има хора, които прилагат нечестност с цел да спечелят и политиката е ярък пример за това, но при прилагането на строг контрол нещата могат да изглеждат по съвсем различен начин. Насочих се към политиката, защото искам и мога да бъда полезен на своите сънародници, които заслужават много по-добър живот в собствената си държава.

   Много от хората смятат, че ситуацията в момента е безнадеждна. Вие как се справяте с такива ситуации, в които другите ви казват, че няма надежда?


Ситуацията може и да изглежда безнадеждна, но с правилните политики ще се подобри. Безнадеждните ситуации са част от моя живот, самият аз съм дете на родители, които живеят и работят извън България, но за себе си избрах да остана в родината, тук е и останалата част от семейството ми. Има изход от безнадеждността .

  Влизате в политическата надпревара със Стефан Янев. С какво председателят на “Български възход” спечели вашето доверие?


Председателят на „Български възход“ г-н Стефан Янев ме спечели с възгледите си в политиката, които аз смятам за правилни. Трябва да работим честно, умно и позитивно за развитието на България и да прекратим корупционните практики, възприети през последните 30 години.

  Вашия основен приоритет, по който ще работите в следващото НС? И върху решаването на кои регионални проблеми ще се съсредоточите през следващите 4 години?


Ще работя за привличане на инвестиции и отваряне на нови работни места в нашия регион както и за насърчаване производството на българските селски продукти. Проблемът с демографската криза не подминава и област Пазарджик. Ние ще работим в посока да обърнем тази тенденция.
   Какво е вашето послание към избирателите ?


Изберете „Български възход“ за един по-добър живот на нашите деца!