Новини - 2021-11-06 15:20:09

Никола Вапцаров, ИБГНИ: Ние сме плътно зад президента Румен Радев

Новини Никола Вапцаров, ИБГНИ: Ние сме плътно зад президента Румен Радев

"Изправи се.Бг! Ние Идваме! Ще бъдат част от следващият парламент съгласно последните данни от социолозите! 

⚔️Войната ни срещу мафията на ГЕРБ/ДПС е тежка и безмилостна, но ние доказахме, че сме готови да я видим до край! "Това написа на своя профил във фейсбук Никола Вапцаров, който е сред най-близките приятели на Мая Манолова и един от най-силните и козове за бъдещия парламент. "✖️Много лакеи на Борисов ще ги е яд, ако сме част от следващото управление! ✅Имаме нужда от вашия глас, за да ревизираме Борисов и мафията в България.

👉Доказахме, че сме плътно зад Президента и ще бъдем неговата група в следващия парламент!"


Така за пореден път Вапцаров потвърди непоколебимата подкрепа за Румен Радев, която от "Изправи се.Бг!" оказват от самото начало до днес. Екипът не коалицията неведнъж завява, че работи успешно с екипа на президента Радев, а резултатите от съвместните им десйтвия вече имат и конкретни  резултати.


Потърсихме господин Вапцаров за коментар-ето какво каза той за svobodnamedia.bg по темата:
"Вярвам, че истинският процент на ИБГНИ е много по-висок. Хората видяха, че работим за техните интереси, че разкриваме далаверите на Борисов и неговите калинки. 

Не броят на депутатите, а техните лични качества са най-важното за демокрацията. Мая Манолова е безспорно една от най-яките личности в парламента. Тя дава тон на всички групи в парламента и поставя на дневен ред най-важните теми касаещи обикновените хора - доходи, пенсии, майчинските, цената на тока. 

Ние ще продължим да се борим за социалните каузи в парламента.

Но тези наши разследвания в комисията на Манолова дадоха отражение, Бойко Рашков направи вече първите арести след скандалните разкрития от нашата комисия. Те първа има да изплува тинята на ГЕРБ/ДПС на повърхността. Ще ги разследваме до край. Ще продължим ревизията на всички сделки и назначения на ГЕРБ. Само така може да пресечем корупцията веднъж завинаги.

Именно тези мутренски кръгове и техните лакеи са нашите най-големи душмани и се борят активно срещу това да влезем в следващия парламент. Аз вярвам, че народа ще ни подкрепи. Защото без Мая Манолова, следващия парламент няма да може да излъчи правителство, което да пребори корупцията и мутрите във властта."