Женско царство - 2020-05-23 11:21:43

Модни тенденции - пролет 2020

Женско царство Модни тенденции - пролет 2020

Поли и рокли с волани
Полите и роклите с волани са много интересни и съчетават в себе си семплото и различното. Когато вървите, те изглеждат като "живи" върху тялото. Чудесно допълнение са както за свободното време, така и за не толкова строгия офис стил.
 
Ризи с диско якичка
Диско якичката е тънка и заострена. Този малък детайл в дрехите превзе модните подиуми. Това дискретно помахване към диско ерата е чудесен пример за модернизиране на старите тенденции. Тази якичка може да направи и най-семплите ризи малко по-интересни.
 
Къси панталонки с висока талия
Късите панталонки с висока талия също са ретро тенденция, която виждаме по нов начин този сезон. Любопитното е, че през пролет/лято 2020 късите панталонки са добре дошли не само в стила за свободното време.Те са част и от спортно-елегантни комбинации с блейзер, риза или тренчкот.
 
Костюм с бермуди
Дамските костюми вече няколко сезона са сред топ тенденциите при дрехите. През пролет/лято 2020 виждаме един малко по-различен техен прочит - с бермуди. Това съчетание може и да не се понрави на всеки, но комбинира в себе си елегантност, новаторство и щипка от любимия на мнозина streel стил.
 
Поли и рокли с плисе
Плисето е сред най-женствените тенденции в гардероба. През пролет/лято 2020 виждаме плисираните поли и рокли почти навсякъде.
Те са нежни, често изработени от леки и прозрачни материи, съчетани с подплата.
 
Пера, пера и още пера
Може би най-екстравагантното модно предложение за предстоящата пролет 2020 са дрехите с пера. Те са особено застъпени при полите и роклите, но не липсват и блузи и ризи с този нежен акцент. Перата, също като воланите, правят дрехата "жива" и движеща се заедно с нас. Не бързайте да отхвърляте дрехите с пера като прекалено нестандартни. Не се страхувайте да пробвате, може и да ви допадне.
 
Кожа от глава до пети
Няколко сезона подред дрехите от мека изкуствена кожа присъстват в модните тенденции. Пролет/лято 2020 не е изключение. Особено актуални са кожените поли, така че помислете дали да не попълните модните си находки с една.
Пролетни плетива
Плетивата най-често са запазени за зимните колекции, но тази година не е така. Цветни пролетно-летни плетива завладяха модния подиум. Те придават нежно бохо излъчване. Лесно се комбинират с други материи. Подходящи са по-скоро за свободното време.
 
 
Поли с високи цепки
Секси предложението за сезона са полите с висока цепка. Особено актуални са дългите модели, при които цепката се забелязва при вървене. 
 
Пайети за ден и нощ
Ако допреди няколко гоини имаше строг етикет кога какво може да се носи, то сега подобни правила все по-често се нарушават. В миналото пайетите са били свързвани с парти или официални дрехи, обличани предимно нощем. Сега все по-често виждаме пайетите в ежедневния стил - както като дискретен акцент, така и като доминиращ елемент. 

Източник: Rozali.com