Новини - 2021-04-18 15:49:39

Мика Зайкова: Кой избира Борисов? Да е жив и здрав проф. Константинов...

Новини Мика Зайкова: Кой избира Борисов? Да е жив и здрав проф. Константинов...

Наистина не за първи път говоря пред хора. Аз съм си аз. Това, което бяха там, просто съм си аз. Това каза в предаването "Неделята" по Нова телевизия депутатът от "Има такъв народ" Мика Зайкова, която като най-възрастен народен представител имаше честта да открие първото заседание на новия парламент на република България. Със свото поведени госпожа Зайкова предизвика лавина от емоции и одобение в социалните мрежи.


На въпрос защо толкова години българите избират Бойко Борисов, Зайкова отговори – да е жив и здрав проф. Константинов. Според нея Борисов е бил самодържец, който не се съобразява нито с парламента, нито с Конституцията, но изведнъж са му взели кокала от устата.


 Мика Зайкова заяви, че се надява занапред в парламента да не играе същата роля и колегите да се съобразяват в коя сграда се намират. Според нея колегите и от ГЕРБ не са чак толкова невъзпитани, просто такава им е била заръката-да саботират нормалното протичане на работата на НС.


"Моите колеги от ГЕРБ не са невъзпитани, просто такава им е заръката – да саботират работата на парламента."


В партията на Слави Трифонов има доста сериозни професионалисти, каза Зайкова, която се е избрала тази партия, защото харесва младите и умни хора, които преобладават в редиците на ИТН.