Новини - 2021-12-06 12:03:26

Любомир Кольовски: „Остриетата“ на ГЕРБ все повече се захабяват и ръждясват

Новини Любомир Кольовски: „Остриетата“ на ГЕРБ все повече се захабяват и ръждясват

„Остриетата“ на ГЕРБ все повече се захабяват и ръждясват. Капацитетът им бързо се изчерпва, когато си измислят плоски абсурдни и комични сюжети. Очевидно, драматургичният талант на Биков е недостатъчен, за да могат той и ортаците му да предизвикат дори елементарен политикообразен скандал.„Изключително прост коментар. Така определи управляващият съдружник в Адвокатско дружество „Георгиев, Тодоров и Ко“ проф. Иван Тодоров, който е и брат на Веселин Тодоров – изпълнителният директор на издателска къща „Сиела норма” в ефира на бТВ.“, цитиран от EUROCOM.BG.„Никога не сме имали договор с ДКК. Никога не сме имали договор с ББР, не сме водили преговори, не сме участвали в процедури. Не познавам директорите на ДКК и ББР, вероятно не съм ги и виждал. Отговорът е също прост. Възниква въпросът защо е този шум. Фирмата, с която съм тясно свързан е Сиела, защото тя постави рекорд по достоверност на изборите. Нещо трябва да се търси отговорност“, каза проф. Тодоров.Управляващият съдружник в Адвокатско дружество „Георгиев, Тодоров и Ко“ коментира, че не познава Кирил Петков и Асен Василев, както и някой от ББР.„Не само, че нямаме договор с ББР. Имам контакти с политици, но това са случайни познанства. Дори и докато Сиела се занимаваше с изборите внимавах да не се срещам със свързани хора“, допълни той. Вчера Тома Биков коментира също в ефира на бТВ казусът около ДКК.„Наета е и адвокатска кантора, която е получи над 1 млн. лв. за работа, която вече е свършена от друга адвокатска кантора, която също е получила своя хонорар. Доколкото разбирам кантората е свързана със „Сиела Норма“, каза още Биков.„На всичкото отгоре има и извънсъдебно споразумение с друга фирма за 50 млн. лв. На мен леко започва да ми намирисва на корупция“, допълни той.


За Тома Биков е интересно и защо започват да се реформират първо печелившите предприятия. Зад тези действия той подозира други намерения.


Малко по-късно от Адвокатско дружество „Георгиев, Тодоров и ко“ изпратиха съобщение до медиите, че нямат сключен договор с ДКК и не са участвали в процедури по сключване на такъв договор.“ГЕРБ и Главатаря на тая посредствена шайка се заканиха, че ще бъдат силна и конструктивна опозиция в следващото събрание, но по всичко личи, че нямат политически и интелектуален ресурс, за да реализират заканите си.Любомир Кольовски