Новини - 2021-05-27 05:55:44

Кубрат Пулев няма да влиза в политиката. Засега

Новини Кубрат Пулев няма да влиза в политиката. Засега

"На този етап ще продължа да давам готина енергия на българите и на боксовия свят. Имам още какво да дам на бокса и на спорта. Затова и отказах на хората, които ме поканиха в политиката", това заяви Кубрат Пулев тази сутрин по Бтв. 


"Да преминеш от спорта в политиката е изключително важно решение, аз съм човек, който обича България, промотира я, което вече ме прави политик. Но все пак смятам, че момента още не е дошъл", добави Пулев.


"Ние можем да си говорим всичко, но политиците си играят техните игри и си прехвърлят топката. И някои хора на гърба на народа, и на пенсионерите, и на всички нас-си празнуват още преди 6-7 години  първия милиард, и втория милиард, и така нататък", възмути се Пулев.


"Може би някой ден, когато реша ще направя собствена партия. Аз съм човек, който има всичко, който е преодолял себе си, даже Господ ми е дал прекалено много, но едно влизане сега в политиката няма да е добро за мен. Но все пак този ден може и да е близо", зави Кобрата и допълни, че според него България е като разграден двор, който няма никакво управление.


На въпрос на водещата дали е мислил някой ден да се кандидатира за президент, Пулев отговори, че това също не е изключено и вече получава народната подкрепа за това. 


"Ако се кандидатирам за президент, подкрепата ще я търся само и единствено от българския народ. Румен Радев би бил един добър съперник в такава битка, но смятам ,че не е въпроса тук до съперничеството, а до това койт ще загърби собствените си, партийните си интереси, за да направи нещо за България", отговори още Пулев.