Новини - 2021-11-12 07:28:50

Кремена Йорданова, ИБГНИ: Трябва да поемем отговорност за децата и родината ни

Новини Кремена Йорданова, ИБГНИ: Трябва да поемем отговорност за децата и родината ни

Кремена Йорданова е кандидат за народен представител на коалиция "Изправи се-БГ! Ние идваме!" от 13 МИР-Пазарджик #31 #105. Семейна с две деца, Кремена работи в сферата на застрахователния бизнес. Влиза в политиката, за да се бори за по-добра България най-вече заради нашите деца. Поема и битка в защита на българите срещу своеволията на ЧСИ и колекторските фирми. 
Кремена, вие сте майка на две деца и успешен застраховател, какво ви накара да се насочите към политиката и защо избрахте Мая Манолова за свой лидер?

Да, така е майка съм и работеща жена, и въобще не ми е лесно. Точно това ме накара да се насоча към политиката. Замислих се за бъдещето на моите и всички български деца, какъв живот ги очаква ако продължаваме да мълчим, да седим с наведени глави и да чакаме някой да ни оправи живота. До къде ще стигнем когато си играят със съдбите ни и взимат решения за бъщето ни, без да са поискали мнението ни. И си казах - стига, трябва да поемем отговорност за собственият си живот. Трябва да поемем отговорност за децата и Родината ни. Исках промяна и по стечение на обстоятелствата се срещнах с Мая Манолова. А кой по-добре от нея би могъл да защити интересите на обикновеният човек? Виждам в нея една борбена жена с енергия за промяна, с желание и ентусиазъм. Това което аз и всички ние, обикновените хора искаме е и нейното желание.

Повярвах и се ангажирах с "Изправи се БГ", защото вярвам, че заедно можем повече.
С какви лични качества заставате в битката срещу вашите политически опоненти?

С упоритостта си. Упоритостта  си, да запазя нормалния живот на семейството. С упоритостта си, да запазя малкия бизнес в който съм и аз. Срещу политическите опоненти ще застана в качеството си на работеща жена, майка и съпруга. Ще застана с опита си като мениджър, но най-вече ще застана със своето желание за промяна към по-добро. Без лъжи, без кражби, без тоталитарно управление и политически игри. Крайно време е да се изправим и да кажем истината в очите, да наречем нещата с истинските им имена. Да кажем например колко не достатъчна е пенсията на родителите ни. Какво е това? Някаква подигравка! Но бившето правителство на Бойко Борисов се гордее с управлението си, вместо да се срамува от нищетата в която тънат майките и бащите ни. Тридесет лева детски надбавки за едно българско дете, за какво стигат? Съсипаният малък и среден бизнес, корупцията по всички етажи във властта...Това е само един пример как един въпрос може да се погледне от две страни и как мизерията се представя като благополучие. Трябва да сложим край на това, време е нашата държава да се изправи на крака и да се стабилизира. Ограбиха я, смачкаха я и сега е време да кажем "Стига", "Точка",  няма да ви позволим да се подигравате с нас и с България.

Според вас какво липсва на нашата държава, за да се доближи до западните стандарти?

Какво ни липсва? Стабилно управление. Ако изгоним крадците и начело на държавата застанат истински Родолюбци, а не предатели и хора които гледат само личният си интерес, ще живеем нормално и спокойно в  България! Не ни трябват мутри, които продават България на парче, за да си напълнят чекмеджетата. Това не трябва да го позволяваме никога повече. Тогава и само тогава държавата ни ще тръгне на горе.
А коя е най-смелата ви мечта за България?

Най смелата ми мечта за България?.... Работеща икономика, всички Българи от чужбина да се приберат. Заплати и пенсии относими към Европейските. Един спокоен и щастлив живот, а не борба за оцеляване.
Главните герои в живота ви са?

Семейството, разбира се.Те са  хората, които винаги са до мен и ме подкрепят във всички начинания.
Предпочитате да казвате всичко или да не говорите много?

Аз съм от хората които си патят от това, но предпочитам да казвам истината в очите. Смятам, че когато всичко е изговорено, стават по малко грешки и нещата вървят напред. Има ли нещо недоизказано, винаги ще има конфликт. Това съм научила от дългогодишната ми работа и от отношенията си с хората.
Какво е вашето послание към избирателите и разбира се към читателите на Свободна медия?

Българи, моля ви гласувайте. За Бога, гласувайте. Защото ако не дадете своя глас, вотът ще бъде спечелен от онези на които се плаща и промяна няма да има. Гласувайте за едно добро бъдеще.Купуването и продаването на гласове са престъпления!