Новини - 2022-01-05 18:02:16

Христо Стоичков ще рекламира България като туристическа дестинация

Новини Христо Стоичков ще рекламира България като туристическа дестинация

По-добре късно отколкото никога! Най-после някой се сети и този някой е министър Христо Проданов, който успя да убеди легендата на световния футбол Христо Стоичков да стане лице на България пред световния туристически бранш.
Марката България вече има своето разпознаваемо по целия свят лице, което да направи страната ни още по-интересна и популярна, след като министъра на туризма Христо Проданов проведе среща с Христо Стоичков, на която бяха обсъдени нови идеи за развитието на туризма у нас, и налагането на България като световен туристически бранд. Камата се съгласи да бъде лице на българската туристическа реклама пред света. Министър Проданов заяви, че страната ни трябва да използва ресурса на нашите спортисти и постиженията им и ще се радва човек като Стоичков да стане една от емблемите ни в областта на туризма, защото изявените и доказани личности като него могат само да допринесат за положителния имидж на страната ни. Ето какво написа министърът на своята страница във Фейсбук:


"👉 Днес се срещнахме с Христо Стоичков. На срещата се обсъди сътрудничеството ни в сферата на туризма.


🤝 Стоичков се съгласи да бъде едно от лицата ни пред света. Той ще представлява и рекламира България като туристическа дестинация.


✅ Не трябва да изпускаме тази възможност, защото изявените и доказани личности като него могат само да допринесат положително към имиджа на страната ни."

Последни новини