Новини - 2021-05-31 11:18:07

Борисов: Служебното правителство на Румен Радев не се занимава с нищо друго, освен с ГЕРБ

Новини Борисов: Служебното правителство на Румен Радев не се занимава с нищо друго, освен с ГЕРБ

       Бойко Борисов


Служебното правителство на Румен Радев не се занимава с нищо друго, освен с ГЕРБ. Изпълнява мръсните поръчки на новата власт. Извадиха от нафталина хора от най-мракобесните времена и ги пуснаха да се бият с нас. Забравиха за всички останали партии, които по техни думи олицетворявали статуквото. Забравиха и за единствената си задача в този момент - да организират честен вот. Все още има много въпросителни около провеждането на изборите с изцяло машинно гласуване. При възникване на сериозен проблем не е изключено и касиране. Но и по тази тема - мълчание!


С ченгеджийските си номера като подслушването отвличат вниманието от изборите, разкритата шпионска мрежа у нас и спада на ваксинационния процес. В следващия месец съсредоточената в кандидат-президентските ръце държавна власт ще фабрикува усилено компромати. Тези хора нямат граници и няма да спрат дотук, защото усещат, че времето им изтича!


Затова искам младите хора в ГЕРБ, със своята енергия и нови идеи, да бъдат демократичната алтернатива на настъпващата президентска диктатура. Целта на цялото активно мероприятие, организирано от предизборния щаб на Радев, съм единствено аз. Сега усилено се готвят компромати, с които да ни атакуват. Новата власт друго не може. С политически аргументи няма как да ни победят, те дори подкрепят нашите антикризисни мерки. Програми се правят по-трудно от фалшификати.


Вече повече от седмица чакам подробности за "подслушваните" политици. Не очаквам и да разбера такива, защото това е поредната лъжа. Хубаво е, че и народът го разбра. Днес на мушка е ГЕРБ, а утре кой ще бъде? Демократичните партии така ли си представяха "промяната"? За съжаление, има такива предатели, които искат страната ни да няма пълна диверсификация на газовите доставки, да не се спазват законите, да не е обединена нацията, а партията, причинила най-много национални катастрофи, да се върне триумфално на власт.


Ето защо се радвам, като виждам потенциала в новите политици от ГЕРБ. Така ще съм спокоен, че партията ще остане силна и занапред. А докато ни има, ние ще даваме най-голям отпор на носителите на фалшивата промяна.