Женско царство - 2020-06-08 11:05:25

5 типа жени, които отблъскват мъжете

Женско царство 5 типа жени, които отблъскват мъжете

Когато има привличане, началото винаги е вълшебно. Oпознаването носи заряд и ни мотивира да покажем всичките си хубави страни, да забележим и дори да хиперболизирамe  тези на половинката ни. Какво се случва когато нещата се задълбочат и каляската се превърне в тиква?Много жени не мога да си обяснят защо след определен момент мъжете губят интерес към тях. Обществото крещи  "Бъди себе си!",и точно когато го правиш, си най-самотна.
Защо господата никога не казват край, а се изнизват по терлици, спират с настоятелните покани за срещи, редовното " Добро утро" в чата? Повечето от нас си го обясняват със "синдрома на завоюваната крепост "или на опцията, че се е появила нова мишена. Истината е, че има вероятност да сме отблъснали някой с поведението си. Не, той няма да ви го каже в прав текст. Ще го усетите с хладно отегчение или пълно отсъствие . Понеже винаги се питаме" Защо? , ще разгледаме най-често срещаните архетипи на дами, чиято компания мъжете отбягват.
1. Обсебващата


   На всички е известно че мъжете ценят свободата си. Затова на определен етап от отношенията може да усетите страха му от обвързване. Не е бързайте да го категоризирате, като безотговорен. Възможно е просто да гледа твърде сериозно на сериозните неща и да има нужда от време, или просто да е  прекалено млад. Ако в тази или друга ситуация имаме жена, която звънни по 20 пъти на ден, интересува се от всяка подробност в ежедневието или държи да присъства на всички събирания с приятелите ви, това е непосилно ограничение за един уважаващ себе си мъж. Обсебващата иска постоянно внимание и някой да запълва времето и. Рядко такива жени са работохолички, защото в такъв случай не биха били толкова досадни, нито биха имали толкова време, което да посветят на това да споделят  всеки миг с гаджето си. При първа възможност се запознават с родителите и стават дружки със сестра ви. Общо взето гравитират около партньора, като индианец около огън, с тая разлика че не я "грее"  дали е минала границата. Характерно за този тип взаимоотношения е, че след неизбежната раздяла, бунтовникът чувства неописуемо облекчение и се стреми да отложи максимално следващата си потенциална връзка, поради породения от навлизане в личното му пространство ужас. 
2. Комерсиалната


   На второ място са актуалните Златотърсачки. Често предизвикват възмущение у срещуположния пол и се славят, като неблагоприятен фактор за естествения прираст в страната. Не претендират да се ангажират с примитивна дейност,като домакинство и прочие. Уверени са, че им се полага заплата, заради това че съществуват. За съжаление "работодателят" обикновено ги взима на работа само пробно и се измъква преди да е подписал договор. Те обаче никак не се обезкуражават, защото традиционно са много поддържани, имат предостатъчно обожатели , а това според тях е предпоставка да намерят поне един принц между жабите.С времето свикват да правят компромиси в други отношения в името на финансовия приоритет. Ако успеят да реализират бизнесплана на живота си, манифестират успеха, като резултат от въображаем талант. Ако ли не, се женят по любов. Любимото клише на тези нереализирани Златки е"Няма истински мъже". Тази философия действа опустошително на мъжкото либидо и целия сексапил на атрактивните кинтисмукачки се обезценява.
3. Ревнивката


Тук говорим за крайности. Всеки би понесъл умерена ревност. Някои дори се ласкаят. Лошото е,че ако жена ти е детектив се чувстваш престъпник. А мъжете са като децата-стават такива,каквито ги убеждаваш че са. Това е причината избраниците на болните от ревност невротички често да кръшкат. Недоверието и следенето е психически тормоз,който провокира към бягство. Паралелните връзки не възникват заради нужда от секс, а по-скоро от глад за комуникация.Ограниченията са непосилно бреме за болшинството от нас . Ревнивите жени ровят телефона ви, слухтят когато ви звъннат, ревнуват от приятелите ви, искат да контролират ежедневието ви. Парадират с верността си, сякаш заслужават да бъдат канонизирани, като непорочни. Сцените на ревност са своеобразен вампиризъм. Мъжът се чувства като в изтощителен лабиринт и мечтае да избяга при първа възможност. Зад образа на ревнивката се крие една неуверена и несигурна жена, която не вярва че заслужава това, което има и  в край на сметка го губи.
4. Флиртаджийката


От всички изброени тя има най-голям успех сред мъжете. Характерно за нея е,че е достъпна инициативна и афишира сексуалността си. Може  да се има за изкусителка, като успеха и до голяма степен се определя от външния вид. За разлика от предишната, е много самоуверена чувства се добре в кожата си, обича да я забелязват. За нея нагона е индикация за уменията и в интимната сфера. Не разбрахме до тук къде е проблемът!?Има мъже, които обичат смело и демонстративно поведение и им е писнало от рутинната свалка. Аман от тия нашите цветя, вечери, ухажване и усилия без гарантиран резултат. Може ли само с едно намигане да прехвърчат искри?! Колко щеше да е лесен живота с по-малко главоболие, разходи и загубено време!Ето ти проблема. Ключова дума"лесен" . Всичко е супер, но за кратко, защото лесните постижения не носят удовлетворение. Въпреки тенденциите на 20-ти век, джендър пропагандата още не е заличила ловния инстинкт на мъжа, който се базира на милиони години еволюция. Та като изключим по ленивите, средностатистическият самец иска да преследва плячка, а не тя него. Някак противоестествено му се струва. Има и научни доказателства за връзката усилие - развитие - увереност при господата. Агресивния подход убива мотивацията на вашия мачо, а нерядко го плаши и скандализира. От друга страна губи стимула от загадъчната развръзка. Тя е възможност да натрупа необходимия опит, който ще го накара да се почувства достатъчно зрял за по-сериозна крачка. Дързостта и лайт-игнора  е добре да са в подходящо съотношение, ако една жена държи да задържи интереса към себе си.Нападателките тип"бар дама ”  бъркат съблазнително с вулгарно , после остават огорчени че не са ги взели


насериозно.
5. Капризната


Залитаме в другата крайност. Тук е въпрос на оцеляване за представител на мъжкия пол да се отърве навреме. Тази жена няма лесно да я спечелите. Авантюризмът не и е присъщ, защото има високи стандарти. Стандарти на които малцина  отговарят, ама накрая се оказва че никой, камо ли вие простосмъртния не покрива . Много е трудно да се идентифицира в началото капризни чещата перфекционистка, тя много изкусно имитира съвършенство. 
Причината е, че самата тя търси Съвършения и  вярва в съществуването му. Този невинен момински идеал ще съсипе животеца на всеки надъхан за сериозна връзка ентусиаст. На този фон изплуват недостатъците ви, които всеки път се осъждат. От това че не сте забелязали новите и чорапи, до капката вода на пода в банята, която пак нехайно не сте избърсал. Понеже царица на скандал от битов характер,всяка изтървана троха ви прави свиня и тежко ви ако не хареса новата риза, прическа или мнението ви. Общо взето  всичко се върти около вашите кусури и евентуални способи за корекцията им. Ще добавим и вменяване на вина за собствените и несполуки(тя си има начин)и ще се окажете постоянно на една  подсъдима скамейка, а тя ще тропа с чука, докато намери някой с по-интересни и неразнищени несъвършенства. Сексуалният ви живот ще се свежда до минимум, защото и там е вероятно да се изложите, ама това няма да го понесете. По всяка вероятност ще потърсите одобрението на по-благосклонна женичка. За взискателната ви половинка това ще е още една възможност да ви насади вина. Желанието да имате нещо общо и да се доказвате ще намалее обратнопропорционално на критиката и ще ескалира в драматична раздяла. 
Ако сте познали себе си или половинката си в някой  от тези образи, това е повод за размисъл. Да си припомним, че често проектираме върху партньора, това което не одобряваме в себе си, да бъдем по-толерантни един към друг, да не създаваме излишна тежест в отношенията си. Любовта не идва за да компенсираме това, което ни липсва а да развием и обогатим това , което вече притежаваме.


Автор: Радка Попова-Boudoir Barber&Beauty Studio

Последни новини