Здраве и спорт - 2024-04-30 06:04:22

29 спортисти бяха наградени от общината с отличия "Спортен връх"

Здраве и спорт 29 спортисти бяха наградени от общината с отличия "Спортен връх"

29 спортисти в 7 вида спорт бяха отличени за постиженията си в престижни турнири у нас и в чужбина. Всички те бяха наградени от заметник-кмета на община Пазарджик Таня Колчакова-Янева. Награждаването отчита постиженията от началото на годината. Вече ежемесечното награждаване, наречено „Спортен връх“ е част от програмата „Добрият пример е в Пазарджик“.


 

Състезатели от различни клубове в Пазарджик бяха наградени заради постигнати отлични резултати и спечелени шампионски титли от турнири у нас и в чужбина. Сред гостите бяха и 10-те най-добри спортисти за 2023 година, чиито снимки красят алеята на славата в парк „Писковец”, където се проведе и церемонията по награждаването.


Всички спортисти бяха наградени от заместник-кмета на община Пазарджик Таня Колчакова-Янева. С думи на благодарност към своите треньори, към кмета и към своите семейства се обърнаха и наградените спортисти.


 

29-тимата спортисти получиха грамоти и индивидуални парични премии като признание за спечелените шампионски титли и медали.

Последни новини